Sfaturi in materie de design interior pentru bucatarii

A da o nota de culoare cu accesorii placute care sa ne insoteasca atunci cand gatim, alegerea mobilierului potrivit sau distributia in designul bucatariilor moderne, sunt esentiale pentru a ne crea propria atmosfera si a ne simti ca acasa.

Publicat
Din categoria Noutati

Umbrele pentru terase si gradina

Soarele este prea luminos pentru a citi si nu doresti sa-ti expui pielea la razele soarelui arzator. In loc sa te retragi in casa, amplaseaza o umbra de terasa sau de gradina.

Publicat
Din categoria Noutati

Care sunt beneficiile oferite de hrisca si de ce sa o consumi?

Hrisca este o cereala integrala foarte hranitoare pe care multi oameni o considera a fi un superaliment. Printre beneficiile sale pentru sanatate, hrisca poate imbunatati sanatatea inimii, poate promova pierderea in greutate si poate ajuta la gestionarea diabetului.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum sa alegi tablouri pentru casa ta

Exista o selectie aleasa de tablouri, la preturi accesibile. Tablourile moderne sunt arta de inalta calitate la preturi accesibile pentru toti cei care doresc sa-si infrumuseteze casa sau biroul.

Publicat
Din categoria Noutati

Boxerii barbati – intre confort si stil

Mai lungi decat un slip si mai scurti decat un sort, modelele de boxeri barbati coboara usor inspre coapse si ofera un compromis perfect atunci cand vine vorba despre stil.

Publicat
Din categoria Noutati